4 Φεβρουαρίου, 2023

Το αξίας 5,4 εκατ. ευρώ 33 μέτρων γιοτ που βυθίστηκε στην Ψαρού (Video)

To γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της βύθισης του πολυτελούς γιοτ στη Μύκονο, και συγκεκριμένα στην Ψαρού, πριν μερικές ημέρες. Ορισμένα ξένα μέσα ενημέρωσης, έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία τόσο για το γιοτ, όσο και για τον ιδιοκτήτη του.

Η Daily Mail αναφέρει ότι πρόκειται για το 33 μέτρων γιοτ Aloha. Το συγκεκριμένο κότερο κατασκευάστηκε σε ναυπηγείο της Ιταλίας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2009. Διέθετε πέντε καμπίνες και μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του, το Aloha είχε αμερικανική σημαία, αλλά εικάζεται ότι είναι κάποιος Τούρκος επιχειρηματίας.

Ως αίτιο του ναυαγίου αναφέρεται η πρόσκρουση σε ύφαλο κάπου ανάμεσα στον Πλατύ γυαλό και την Ψαρού. Μάλιστα σημειώνεται ότι η πρόσκρουση δημιούργησε ηλεκτρολογικά προβλήματα στο γιοτ, τα οποία εμπόδισαν τον εξοπλισμό ασφαλείας να λειτουργήσει και έτσι το σκάφος βυθίστηκε. Πάντως και οι τέσσερις επιβαίνοντές του είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως επισημαίνει και η Daily Mail επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ.

Το βίντεο του ναυαγίου:

zougla.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *