15 Φεβρουαρίου, 2025

Τελειώνει το νερό σε Κουφονήσια και Δονούσα

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν τις επόμενες ημέρες οι Μικρές Κυκλάδες και κάποια μικρά νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει μπλοκάρει τη σύμβαση απευθείας ανάθεσης της τροφοδοσίας τους για τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είχαν προηγηθεί, όπως αναφέρουν Τα Νέα, δύο διαγωνισμοί, οι οποίοι είχαν κριθεί άγονοι και στους οποίους είχε καταθέσει προσφορά μόνο μία εταιρεία, με την οποία υπεγράφησαν δύο συμβάσεις απευθείας ανάθεσης της μεταφοράς νερού.

Η πρώτη έληξε την Παρασκευή και η δεύτερη, ύψους περίπου 1,5 εκατ.ευρώ, δεν έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ωστόσο, όπως λέει ο πρόεδρος του Κουφονησίου, Αντώνης Κωβαίος «σήμερα (χθες) τελειώνει το νερό στα Κουφονήσια», κάτι που λένε και από την Κοινότητα της Δονούσας.

πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή