
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί το επιβατηγό-ταχύπλοο «Sea Jet 2», στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια προετοιμασίας απόπλου του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου, σήμερα στις 7 το πρωί, για Μήλο -Φολέγανδρο -Θήρα -Πάρο -Μύκονο δεν εκτελέστηκε και οι επιβάτες του προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων