7 Φεβρουαρίου, 2023

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Μήλου

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 24η του μηνός Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30. Τα θέμα προς συζήτηση είναι τα εξής :

Θέμα 1ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για άσκηση ένδικων μέσων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημοσία υγεία των κατοίκων του νησιού.

Θέμα 2ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για την διερεύνηση και εκπόνηση προμελέτης για την υλοποίηση του έργου: «Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στο Δημοτικό Ηλεκτροφωτισμό».

Θέμα 3ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. περί αγοράς οικοπέδου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου.

Θέμα 4ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για διερεύνηση ανόρυξης υδρογεώτρησης στο Ραλάκι Χάλακα.

Θέμα 5ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. περί τροποποίησης της από 13/12/2011 Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22  Ν.3614/2007 μεταξύ του «Δήμου Μήλου» και του «Δήμου Ιητών» για την πράξη «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ και μονάδα μηχανικής διαλογής και επεξεργασίας αποβλήτων Δήμου Μήλου».

Θέμα 6ο  :  Λήψη απόφασης Δ.Σ. περί ανάρτησης της μελέτης «Μελέτη απαλλοτρίωσης εκτάσεων για το έργο ΧΥΤΑ Μήλου και του υποέργου της εξωτερικής οδοποιίας».

Θέμα 7ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για την έγκριση της μελέτης «Γεωτεχνική μελέτη θεμελίωσης νέου κτιρίου Νηπιαγωγείου Τριοβασάλου Δήμου Μήλου».

Θέμα 8ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για ανάκληση και επανασύνταξη 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Συντήρηση – επισκευή Δημοτικού Καταστήματος».

Θέμα 9ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για την έγκριση της υπ’ αριθμ. 1/2014 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση τοιχίων σε κοινόχρηστους χώρους».

Θέμα 10ο : Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2014 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μήλου.

Θέμα 11ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. για υποβολή πρότασης προκειμένου η Μήλος να χαρακτηριστεί ως μαρτυρική νήσος που επλήγη από τις δυνάμεις κατοχής την περίοδο 1941-1944.

Θέμα 12ο : Λήψη απόφασης Δ.Σ. σε αιτήματα δημοτών.

Θέμα 13ο : Αίτημα του Δήμου Μήλου στον ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για ανάληψη διοργάνωσης  αθλητικών αγώνων.

Θέμα 14ο : Παράταση ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων τουριστικών περιοχών.

Θέμα 15ο :  Αποδοχή χρηματοδότησης.

Θέμα 16ο : : Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Επιτροπών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *