28 Ιανουαρίου, 2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιμώλου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιμώλου λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α/7-6-2010) : «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σε ανοιχτή, δημόσια συνεδρίαση την 10η Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου για την συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων :

1. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Κωνσταντίνου Τσαμαρδίνου.

2. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου στην εγκεκριμένη πράξη «Κέντρα Διαβίου Μάθησης – Νέα Φάση», με Κωδικό ΟΠΣ 5002212 και την υπογραφή του σχετικού συμφώνου εργασίας.

3. Λήψη απόφασης για την επίσκεψη επιστημονικής ομάδας του προγράμματος ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς στο νησί μας, με σκοπό την υποστήριξη των επαγγελματιών.

4. Λήψη απόφασης για το καθορισμό ενεργειών με σκοπό την απομάκρυνση του σταθμού βάσης σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ Α.Ε. από την αυλή του κτιρίου του ΟΤΕ.

5. Λήψη απόφασης για την ανανέωση – παράταση της προγραμματικής σύμβασης για την λειτουργία του Γραφείου ΟΑΕΔ.

6. Λήψη απόφασης για την επιβολή και τον καθορισμό του ύψους του συντελεστή του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού για το οικονομικό έτος 2017 .

7. Λήψη απόφασης για την επιβολή και τον καθορισμό του ύψους των συντελεστών των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης για το οικονομικό έτος 2017.

8. Λήψη απόφασης για την επιβολή και τον καθορισμό του ύψους των συντελεστών των τελών και δικαιωμάτων νεκροταφείου, για το οικονομικό έτος 2017.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥΡΑΤΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *