23 Μαΐου, 2024

Συνεδρίασε το Δ.Σ της Πλακιώτικης Ένωσης

Κατά την 10η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις Πλάκες Μήλου στις 10/03/14 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα μέλη τα παρακάτω.

1)      Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των Πασχαλινών προετοιμασιών του συλλόγου και του χωριού.

2)      Αποφασίστηκε η κατασκευή και φέτος χειροποίητων λαμπάδων και άλλων πασχαλινών ειδών, με στόχο τα έσοδα από την πώληση τους, να καλύψουν έξοδα φωτισμού του μνημείου του «Γολγοθά» ,έξοδα τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων στον σύλλογο και δωρεάς Πασχαλινών δώρων και ποσού στο «Λύρειο ίδρυμα Καλλιτεχνούπολης»

3)      Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για τις εργασίες ανακαίνισης του γραφείου μας, με την τοποθέτηση εντός του Μήνα Νέων κουφωμάτων.

4)      Αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας με θέμα συζήτησης « Σχολικός εκφοβισμός-Anti-bulling , Η νέα μάστιγα ρατσισμού , στα σχολεία μας, Τρόποι κατανόησης και πρόληψης  από τους γονείς και τους εφήβους». Η Ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του συλλόγου με πιθανότερη ημερομηνία το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 με εισηγήτρια την Συμβουλευτική ψυχολόγο Ροδούλα Καμακάρη.

5)      Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ για  την επιστολή-απάντηση του Μορφωτικού Συλλόγου Μήλου  στο αίτημα της Πλακιώτικης Ένωσης για την επιθυμία ανάδειξης και λειτουργίας του Πολεμικού Μουσείου του Φλάρη και αποφασίστηκαν η περεταίρω ενέργειες.

 

Σημ.: : όλες οι επιστολές που λαμβάνει η αποστέλλει το Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης είναι Διαθέσιμες από τις αρχές του Απριλίου στην σελίδα της «Πλακιώτικης ένωσης» στο Facebook  https://www.facebook.com/PlakiotikhEnoshs

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος                                                                                  Η γεν. Γραμματέας

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου                                                                        Αγγελική Κολιαράκη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή