6 Φεβρουαρίου, 2023

Συνεδρίασε το Δ.Σ της Πλακιώτικης Ένωσης

Κατά την 9η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις Πλάκες Μήλου στις 28/01/14 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα μέλη τα παρακάτω.

1)      Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τα θετικά αποτελέσματα πώλησης των ημερολογίων αλλά και του Χριστουγεννιάτικου bazaar που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Συλλόγου αλλά και στο Χωριό του Αη Βασίλη , στην Παιδική χαρά Τριοβασάλου.

2)      Αποφασίστηκε η σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, Την Τετάρτη 12/02/14 με κύρια θέματα, τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς και τον προγραμματισμό της παρούσης, την μείωση της ετήσιας συνδρομής, την δημιουργία «επιτροπής Νεολαίας» κ.α.

3)      Αποφασίστηκε η συμμετοχή του συλλόγου στο Μηλείκο Καρναβάλι 2014, με θέμα που θα ανακοινωθεί στις αρχές Φλεβάρη, στα μέλη μας.

4)      Συζητήθηκε η συμβολή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγ.Χαραλάμπους.

5)      Αποφασίστηκαν οι εργασίες   επισκευής της περίφραξης της Παιδικής χαράς Πλακών, με στόχο την άμεση επισκευή του φωτισμού της από τις υπηρεσίες του Δήμου.

6)      Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για την αποστολή από τον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας, του πρώτου αμαξιδίου (καροτσάκι) και ορθοπεδικών ειδών στον σύλλογο μας (βλέπε pdf) και αποφασίστηκε η άμεση παράδοση τους στο Κέντρο Υγείας Μήλου, την Παρασκευή 31/01/14 και ώρα 10:00 από τα μέλη του Δ.Σ. στον Πρόεδρο του Ι.Σ.Κ.Υ.Μ. κο Λαθούρα.

 

(*)Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Μήλου που συμμετέχουν στην προσπάθεια μας συλλογής πλαστικών πωμάτων(καπάκια) με στόχο την ανταλλαγή τους με αμαξιδια και ορθοπεδικά είδη. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την «Σταμάτης Μαρκαντωνης και Υιός <Μεταφορική» για την αφιλοκερδή συμβολή της στην μεταφορά συσκευασιών. Και η προσπάθεια ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

 

Σημ.: : όλες οι επιστολές που λαμβάνει η αποστέλλει το Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης είναι Διαθέσιμες από τις αρχές του Απριλίου στην σελίδα της «Πλακιώτικης ένωσης» στο Facebook  https://www.facebook.com/PlakiotikhEnoshs

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος                                                                                        Η γεν. Γραμματέας

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου                                                                        Αγγελική Κολιαράκη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *