22 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζει με επιτυχία τη λειτουργία του το ανταλλακτήριο του δήμου Μήλου

Ο Δήμος Μήλου ανταποκρινόμενος στις συνεχώς αυξανόμενες κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες του, δημιούργησε  και λειτουργεί με επιτυχία, ένα  χώρο στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου όπου  μπορεί ο καθένας να αφήνει ό,τι δε χρειάζεται και να παίρνει ό,τι του χρειάζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η ενέργεια αυτή έχει ως σκοπό να ανακυκλώνονται χρηστικά υλικά αγαθά και να μη πετιέται τίποτα, διότι αυτό που δεν είναι χρήσιμο σε κάποιον μπορεί να είναι απαραίτητο σε κάποιον άλλο.

Στον ενάμιση μήνα λειτουργίας του υπάρχει μεγάλη προσέλευση δημοτών οι οποίοι έχουν εξυπηρετηθεί καλύπτοντας ανάγκες τους σε ρουχισμό κυρίως, και αυτό αποτελεί κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας.

Καλούνται όσοι έχουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, λευκά είδη, παιχνίδια, μικροέπιπλα κ.α. τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρειάζονται πια, να τα διαθέσουν στο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ του Δήμου με σκοπό την ανταλλαγή τους (τηλ. επικοινωνίας Δήμου Μήλου  22873 60100 – 60115 κ. Τζίκα Αθηνά).

Με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων επιτυγχάνεται η ανανέωση των ειδών που προσφέρονται στον κόσμο, τροφοδοτώντας επαρκώς τις ανάγκες τους.

Ευχαριστούμε όσους ήδη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όσους πρόκειται ανταποκριθούν στο μέλλον και κυρίως

τις Εθελόντριες που με συνέπεια και καλή διάθεση προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να λειτουργεί το ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ καθημερινά (εκτός Παρασκευής) για δύο ώρες το απόγευμα.

 

 

Το ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ  είναι ανοικτo από  ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ       ώρες  5 – 7  το απόγευμα και λειτουργεί από Εθελοντές, στο χώρο του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή