14 Ιουλίου, 2024

Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών: “Ενωμένοι και μόνοι” θα λύσουμε τα προβλήματα της Μήλου

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων  του Δήμου Μήλου έγινε την Τέταρτη 23 Οκτωβρίου 2013 η πρώτη άτυπη  συνεδρίαση –συνάντηση του νέου διοικητικού συμβούλιου του σωματείου εμποροβιοτεχνών.

Στόχος των μελών του συμβούλιου ήταν να δείξουν   τόσο προς τα μέλη τους  αλλά και προς τους φορείς του τόπου την διάθεση  και την αποφασιστικότητα τους  για εργασία ώστε να επιλυθούν  χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως το παραεμπόριο.

Επίσης   να επισημάνουν και να ενημερωθούν  για τα   καυτά  θέματα που απασχολούν την κοινωνία τον τελευταίο καιρό  όπως το Κέντρο Υγείας, το λιμάνι στα Πολώνια ,το αεροδρόμιο, το νερό, οι θαλάσσιες μεταφορές,  αλλά και να συνδράμουν τον Δήμο  στην καλύτερη  καθαριότητα των παραλιών  ,στην εύρυθμη λειτουργία του Τουριστικού  γραφείου πληροφοριών   κ.τ.λ. ως επίσης  να παροτρύνουν να εγγράφουν νέα μέλη ώστε να ισχυροποιηθεί περισσότερο το σωματείο.

Καλεσμένοι στην συνάντηση ήταν  τα τακτικά μέλη ,ο Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας και οι εκπρόσωποι των φορέων του τόπου όπως  και οι κάτοικοι της Μήλου.

Η συζήτηση εξελίχθη ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να βγουν  πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ενώ απαντήθηκαν σχεδόν όλα τα ερωτήματα που υποβλήθηκαν .

Ουσιαστικές και εμπεριστατωμένες κριθήκαν   οι θέσεις και οι πρωτοβουλίες  του Δήμαρχου κ. Δαμουλακη  αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους του  ώστε να λυθούν το συντομότερο δυνατόν  τα θέματα που ετέθησαν προς συζήτηση με αποτέλεσμα να  δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας . Ελπίζουμε τα προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Σημειώνετε ότι  μέσα από αυτήν την συνάντηση προέκυψε   και ένα ευοίωνο μήνυμα για το μέλλον διότι  κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και αφού ήδη   είχαμε την  ομόφωνη συμφωνία όλων  για οικονομική συνεισφορά,  υπήρξε άμεση και  θετική ανταπόκριση  στην κάλυψη μιας θέσης  από έναν νέο  αγροτικό  Ιατρό  όπως μας ενημέρωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Το προεδρείο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην συνάντηση και δηλώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια  ώστε να συνεισφέρει  ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Μήλου.

Επίσης ευχαριστεί το Ανθοπωλείο Γιασεμί για τον στολισμό του μπουφέ καθώς και τον κύριο Τσερώνη Δημήτρη (Κάβα) για την προσφορά του.

Υ.Γ. Το Σωματείο μας όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα έχει μάθει να σέβεται και  να στηρίζει τους θεσμούς αποστασιοποιημένο από κάθε πολιτικό παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο απαιτεί να το σέβονται και οι υπόλοιποι.

Άλλωστε το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι βοήθειες εξωτερικές πλέον  δεν υπάρχουν και  την λύση στα προβλήματα μας θα πρέπει να την  βρούμε πλέον μόνοι μας και ενωμένοι…

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση :

Για  το Δ.Σ

 του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μήλου

Ο πρόεδρος:                                              H Γ. Γραμματέας:

     Μάλλης Ιωάννης                                           Ζούλια – Νίνου Αικατερίνη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή