13 Απριλίου, 2024

Στη Γαύδο ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τους λιγοστούς κατοίκους της ακριτικής Γαύδου επέλεξε να περάσει την ημέρα του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται τις ημέρες αυτές την Κρήτη με την οικογένεια του.

Ο  αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε ευχές αλλά άκουσε και τα παράπονα των ακριτών.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Καστρί την πρωτεύουσα και το χωριό Άμπελος όπου συνάντησε την Χριστίνα Δαμοράκη. Η γριούλα με τα πελαγίσια μάτια μίλησε για τη ζωή της στο νησί, τη σύνταξη που μειώνεται διαρκώς.

Τραγική ειρωνεία το χαράτσι που πληρώνει για ένα μισοερειπωμένο σπίτι που κρατά πριν από την κατοχή. Ο Αλέξης Τσίπρας εντυπωσιάστηκε από την ετοιμόλογη ηλικιωμένη και δήλωσε ότι “είναι η πιο κατάλληλη για να κάνει πολιτικές δηλώσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες των εορτών βρέθηκε στο Ροδάκινο Ρεθύμνου. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε για ακόμη μία φορά το όμορφο χωριό του Ρεθύμνου για να κάνει μια ανάπαυλα από τις πολιτικές του υποχρεώσεις, και μάλιστα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε πρόταση για την παρουσίαση βιβλίου πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έκανε Ανάσταση στο γραφικό Λουτρό, και επέστρεψε στο Ροδάκινο, πριν βρεθεί στη Γαύδο.

Πηγή : cretalive.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή