11 Φεβρουαρίου, 2025

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Κίμωλος

Δρόμοι και γειτονιές του νησιού έχουν μετατραπεί σε βομβαρδισμένα τοπία, λίγες μέρες μετά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων… (Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Κίμωλο)

Υπεγράφη το πρωί το αίτημα για την κήρυξη του δήμου Κιμώλου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας από τον aντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γiώργο Λεονταρίτη.

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως επισημαίνεται από την Περιφέρεια, έδρασαν άμεσα καταγράφοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη θεομηνία. Επειδή για την αντιμετώπιση απαιτείται ειδικός συντονισμός και κινητοποίηση δυναμικού και μέσων επιπλέον του διατιθέμενου υπό κανονικές συνθήκες, ο κ. Λεονταρίτης αιτήθηκε προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Σεραφείμ Τσόκα, την κήρυξη του Δήμου Κιμώλου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή