14 Ιουλίου, 2024

“Οι Πολίτες κόντρα στον καιρό” στο πλευρό της Μήλου για το λουκέτο στο ΙΚΑ

Η περιφερειακή παράταξη Νοτίου Αιγαίου «Πολίτες Κόντρα στο Καιρό» χαιρετίζει, επιδοκιμάζει και στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων της Μήλου ενάντια στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ  Μήλου.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κλείσιμο του ΙΚΑ στη Μήλο, όπως και σε πολλά άλλα μέρη της πατρίδας μας   εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της κυβέρνησης και της τρόϊκα για συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Παροχών Υγείας.
Κάθε πολίτης της Μήλου, των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου οφείλει να αντισταθεί  στην αποδόμηση του συστήματος Υγείας που  φανερά  και αποδεδειγμένα πλέον επιχειρεί η Κυβέρνηση .Οφείλει  να σταθεί στο πλευρό   τόσο των εργαζομένων  στο ΙΚΑ Μήλου όσο και των  εκατοντάδων  εργαζομένων  με τις οικογένειες τους  στη Μήλο, Σίφνο και Κίμωλο που χρόνια τώρα  εξυπηρετεί.
Δηλώνουμε ότι είμαστε  στο πλευρό του Εργατικού  Κέντρου Μήλου  και σε όλους τους ασφαλισμένους  και θα  συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  μαζί τους, για δωρεάν ασφάλιση και παροχές υγείας για όλο τον λαό.
Παύλος Χρυσαφίδης,  Περιφερειακός Σύμβουλος Μήλου
Νεκτάριος Σαντορινιός,  Περιφερειακός Σύμβουλος Ρόδου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή