Πρωτοχρονιάτικη σαλάτα με κινόα και πλιγούρι

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει για την Πρωτοχρονιά σαλάτα με κινόα και πλιγούρι και σας εύχεται “Καλή Χρονιά”.
ΥΛΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι κινόα
1/2 φλιτζάνι κους κους
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 παντζάρια βρασμένα ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φυστίκι Αιγίνης,φυστίκι αράπικο και καρύδι
Ξύσμα και χυμό από ένα μέτριο πορτοκάλι
2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο
4 κουταλιές σούπας λάδι τρούφας
2 κουταλιές σούπας ρόδι
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βραστό νερό με λίγο αλάτι προσθέτουμε το κους κους και την κινόα και μαγειρεύουμε για 6-8 λεπτά .Κατόπιν με ένα σινουά ή σουρωτό αφαιρούμε το νερό και κρυώνουμε την κινόα και το κους κους . Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε με λίγη ρόκα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ