Ποιοι δρόμοι θα μονοδρομηθούν στη Μήλο

Η Επιτροπή Συγκοινωνιών του Δήμου Μήλου, μετά τη συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου, κατέθεσε στο Δήμο τις προτάσεις της που αφορούν, μεταξύ άλλων, μονοδρομήσεις οδών, μόνιμου χαρακτήρα:

α. Από την πλατεία Τρυπητής μέχρι την οδό Τριοβασάλου – Κλήματος (κάθοδος) και από τη θέση ΠΑΖΑΡΙ μέχρι την κεντρική πλατεία. Από την οικία ΕΥΡΙΠΙΔΗ Αντωνίου μέχρι το Δημοτικό Κατάστημα, με κατεύθυνση προς το Δημοτικό Κατάστημα.

β. Από την οικία ΚΥΠΡΑΙΟΥ Δημητρίου μέχρι την οικία ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ Μοσχούλας, στην Πλάκα.

γ. Από το κατάστημα ΜΑΛΛΗ Ανεζίνας μέχρι την οικία ΒΗΧΟΥ Ιωάννη (ΚΑΛΟΥ) στον Τριοβάσαλο (άνοδος).

δ. Από την οικία ΤΟΥΡΛΟΥ Στυλιανού μέχρι την οικία ΠΟΥΛΑΚΗ (Αγ. Γεώργιος) στον Π.Τριοβάσαλο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ευχαριστεί τα μέλη της Επιτροπής, τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων που παραβρέθηκαν, τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Β Μήλου κ. ΜΑΛΛΗ Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΖΟΥΛΙΑ Φραγκίσκο, και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. ΓΑΙΤΑΝΗ Αβέρκιο οι οποίο συνέβαλαν εποικοδομητικά με τις τοποθετήσεις τους. Σημαντική υπήρξε και η προεργασία που έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Οι επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής θα έχουν ως αντικείμενο τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στην ευρύτερη περιοχή του ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥ. Η επιτροπή είναι ανοιχτή και προσκαλεί όσους έχουν σκέψεις, απόψεις και προτάσεις να τις καταθέσουν.

 

 

SHARE