Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Λιμενικό Ταμείο Μήλου

Η Πλακιώτικη Ένωση ενημερώνει ότι ,μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας άνω του 7,5 τόνων πλαστικών καπακιών που στείλαμε από τον Φεβρουάριο 2015 έως το Φεβρουάριο του 2018, συνεχίζουμε και αυτό το καλοκαίρι την συγκεκριμένη προσπάθεια την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικού στο Νησί μας.
Η Παράδοση στις 26/05/21 ενός Αναπηρικού ακόμα Αμαξιδίου από τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας, είναι γεγονός! Το αμαξίδιο παρέδωσαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Πλάκας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μαζί με περίτεχνες ζωγραφιές έτσι ώστε να φυλάσσεται στο λιμάνι του Αδάμαντα για την εξυπηρέτηση ατόμων που έχουν ανάγκη .
Τις επόμενες ημέρες  θα παραδώσουμε ένα αερόστρωμα στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μήλου και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γ. Κούρτη για την εξυπηρέτηση ωφελούμενων ατόμων των Δομών της υπηρεσίας που έχουν ανάγκη .
Ο στόχος παραμένει ο ίδιος! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ κάθε είδους!
1)τα συγκεντρώνουμε σε χώρο του συλλόγου μας ,( με την εθελοντική προσφορά όλων),
2) τα συσκευάζουμε
3)τα αποστέλλουμε στον Συλλογος Παραπληγικων Πέλλας,
και εκείνοι τα διαθέτουν σε εμάς και ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν , για ακόμα και άλλα αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη που χρειάζεται το νησί μας!
Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες , τους Δημοσίους και Ιδιωτικούς Φορείς, τις επιχειρήσεις, τους Συλλόγους εργαζομένων και τους Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ που συμμετέχουν στην Εκστρατεία μας.
Κατά τα έτη 2014, 2015, 2016 μας απεστάλησαν στην Μήλο ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ :
• 2 αναπηρικά αμαξίδια ΕΝΗΛΙΚΩΝ
• ένα τροχήλατο ΠΙ,
• ένα κρεβάτι εξεταστήριο
• ένα στρώμα γυμναστικής
• ένα πτυσσόμενο φορείο Μεταφοράς Ασθενών -ΑΘΛΗΤΩΝ
Το 2018 μας απεστάλη ένα ΑΝΑΠΗΡΙΚΌ ΑΜΑΞΙΔΙΟ το οποίο και παραδώσαμε στις 12/06/18 μαζί με το Νηπιαγωγείο Πλακάς στον Διευθυντή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και 2 Αεροστρώματα.
Το 2019 Παραλάβαμε ένα κρεββάτι Νοσηλείας με προορισμό για τους θαλάμους Νοσηλείας του Κέντρου Υγείας.
(*)(Η συγκέντρωση, αποθήκευση και μεταφορά, αποθήκευση έγινε τηρώντας όλους τους κανόνες πρόληψης ασφαλείας και τις αποστάσεις κατά της μετάδοσης του Covid 19)
Εκ μέρους της Πλακίωτικης Ένωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ