12 Δεκεμβρίου, 2023

Πανηγυρικός εορτασμός της Οσίας Μεθοδίας στον Πειραιά από τον Σύνδεσμο των Απανταχού Κιμωλίων

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο πανηγυρικός εορτασμός της μνήμης της Οσίας Μεθοδίας από τον Σύνδεσμο των Απανταχού Κιμωλιών “Η Οδηγήτρια”.

Ο στολισμός των εικόνων της Οσίας Μεθοδίας ,έγινε με δαπάνη της κυρίας Νικολέτας (Λέτας) Αφεντάκη εις μνήμην του  συζύγου της Γιάγκου Αφεντάκη (Παπαγιαννίκου).

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ταμπουριών Πειραιώς την Τέταρτη 4  Οκτωβρίου 2023 και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 για να τιμήσουν με την παρουσία τους την Κιμωλιάτισσα Οσία που τόσο ευλαβούνται και να την παρακαλέσουν για την βοήθεια της!

«Οικοδεσπότες» για λογαριασμό του  Συνδέσμου, ήταν η Γενική Γραμματέα κυρία Ειρήνη- Μαρία Ματ. Μουστάκα ,τα Μέλη, η κυρία  Φλωρίτα Παρ. Καταγά , κ. Αλέκος Ιωάν. Βεντούρης, κ. Αλέξανδρος Ματ. Βεντούρης και  ο κ. Χαράλαμπος Γεώρ. Λογοθέτης.

Στον πανηγυρικό εορτασμό την Τέταρτη 4  Οκτωβρίου 2023 βρέθηκαν μαζί μας στο ιερό ναό και οι βουλευτές του νομού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας,κ. Μάρκος Καφούρος και ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Επίσης παραβρέθηκαν οι τέως πρόεδροι κ. Πασχάλης Συρίγος της ΟΣΥΜΙΚ και κ. Θεόδωρος- Γεράσιμος Μαγκανιώτης του Συνδέσμου μας.

Οι προσκλήσεις, οι αφίσες και ο τελαρωμένος μουσαμάς που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Ιερού Ναού , είναι μια δωρεά της κυρίας. Ροδιάς Πατ. Βεντούρη εις μνήμην του πατερά της Πατρόκλου.

Ευχαριστούμε  όσους παραβρέθηκαν αυτές τις δυο ημέρες στον εορτασμό της Οσίας Μεθοδίας και ευχόμαστε ολόψυχα να μας αξιώσει να εορτάσουμε την μνήμης της και την επόμενη χρονιά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή