18 Απριλίου, 2025

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου: Εκπαίδευση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), διοργανώνει εκπαίδευση στη χρήση εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή (AED) την  Τετάρτη 01/11/23 και ώρα 18:00, στον Αδάμαντα (έμπροσθεν καταστημάτων Δρακάκη, Riva travel – στο σκάκι).
Αφορμή για την εκπαίδευση είναι η τοποθέτηση απινιδωτή από το περασμένο καλοκαίρι στο συγκεκριμένο σημείο, ο οποίος είναι δωρεά του Συλλόγου Μηλίων Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών προς την Κοινότητα Αδάμαντα.
Η εκπαίδευση θα είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους και φορείς  του νησιού , από τον βραβευμένο  διασώστη-εκπαιδευτή Μερκούρη Κυπραίο.
–Προνοσοκομειακός Διάσωσης
 -Νοσηλευτής Τραυματολογίας
-Εκπαιδευτής ¨Διασωστών Ρόδου¨
-Μέλος ανεξάρτητης συμβουλευτικής επιτροπής εκπαίδευσης& πιστοποίησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρησης Κρίσεων & Καταστροφών
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή