12 Δεκεμβρίου, 2023

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Μήλου μιλούν στο Milos Voice

Τις προτάσεις τους σε μείζονα προβλήματα του νησιού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8 Οκτωβρίου 2023, αναλύουν οι κ.κ. Ν. Ψαθάς και Χρ. Γαλλής, επικεφαλής των συνδυασμών “Μήλος η Δύναμη μας” και “Μήλος Με Μέλλον”, αντιστοίχως.

 Το Milos Voice απευθύνθηκε με αντίστοιχες ερωτήσεις και στον απερχόμενο δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού “Μήλος  για Όλους” κ.Μ.Μικέλη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως το Milos Voice αναμένει τις απαντήσεις του, προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι της Μήλου.

“Μήλος η Δύναμη μας”

 Νικόλας Ψαθάς

Με πρώτη προτεραιότητα  τα θέματα Υγείας, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου Αδάμαντα και των Πολλωνίων, την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και μιας νέας αφαλάτωσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μήλος η Δύναμη μας”, κ.Νικόλας Ψαθάς, διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων της Μήλου.  Τονίζει ότι τα μέλη της ομάδας του έχουν την πυγμή και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσουν πράγματα και να πάνε τον τόπο μπροστά, ενώ  σε ένα κάλεσμα ενότητας ζητεί  ανεξαιρέτως από όλους τους πολίτες του νησιού να συνεργαστούν σαν μια γροθιά, και δηλώνει αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών.

 Κύριε Ψαθά, διεκδικείτε την ψήφο των Μηλιών, έχοντας μια  “βαριά” κληρονομιά, καθώς προέρχεστε από οικογένεια που έχει ασχοληθεί επί μακρόν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πράγματι, η οικογένειά μου έχει ασχοληθεί επί μακρόν με τα κοινά, ο πατέρας μου ως Δήμαρχος, η μητέρα μου ως Αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και ο θείος μου ως Δήμαρχος, επίσης. Τιμώ και σέβομαι τους κόπους τους και την προσφορά τους στον τόπο, κι έτσι μεγάλωσα κι εγώ αγαπώντας την ευθύνη. Στις εκλογές, όμως, κρίνεται το μέλλον του νησιού μας και εκεί θα κριθώ εγώ προσωπικά, ο Νικόλας. Μια διαφορετική και διακριτή προσωπικότητα, με δικιά μου αυτόφωτη πορεία.

Εγώ, άλλωστε, θα κληθώ να αναλάβω μαζί με την ομάδα μου τη διοίκηση του Δήμου. Κανένας άλλος! Όσο κι αν, προεκλογικά, κάποιοι αρέσκονται να διακινούν σενάρια εκτός πραγματικότητας, τα οποία δεν έχω σκοπό να σχολιάσω ξανά. Ξέρω ποιος είμαι, ο κόσμος με γνωρίζει. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει σε δύσκολα χρόνια, δέχομαι την κριτική, αλλά δεν ανέχομαι να αμφισβητεί κανείς με τέτοιο τρόπο την ομάδα μου και εμένα!

Επέλεξα να εκτεθώ ως υποψήφιος Δήμαρχος και ο κόσμος θα με κρίνει για την προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή, τις γνώσεις, τον χαρακτήρα μου, τον τρόπο με τον οποίο επιλέγω να πολιτευτώ, μακριά από ανούσιες εντάσεις και στείρο αντιπολιτευτικό λόγο, και για τη νέα προοπτική που θέλω να φέρω στο νησί μας. Είμαι εδώ, για να παρουσιάσω μια νέα ομάδα, μια νέα πρόταση, που ο τόπος μας, έχει τόσο ανάγκη για να πάει μπροστά.

– Ποιες είναι οι προτάσεις του συνδυασμού σας  που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί εδώ και χρόνια .Ύδρευση, αποχέτευση, διαχείριση απορριμμάτων, υποδομές σε οδικό δίκτυο, χώροι στάθμευσης, επέκταση λιμανιού, κ.α.

Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι η Υγεία! Οφείλουμε όλοι μας σαν μια γροθιά να συνεργαστούμε για να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας του νησιού μας.

Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας www.milosdinami.gr μπορείτε να διαβάσετε τους στόχους που έχουμε θέσει και τις προτάσεις μας. Το πρόγραμμά μας εμπλουτίζεται διαρκώς μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση με τους συμπατριώτες μας. Είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια και παρατηρήσεις.

Είμαστε προσηλωμένοι στην υλοποίηση των υποδομών του νησιού με άμεση προτεραιότητα το αποχετευτικό δίκτυο του Αδάμαντα και των Πολλωνίων και την επέκταση της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού καθώς και μια νέα αφαλάτωση που έχει ανάγκη το νησί μας.

Αυτό που πιστεύουμε πως πρέπει να εξηγηθεί στους δημότες μας είναι ότι τα έργα, μεγάλα ή μικρά,  δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, ούτε λόγω προσωπικών σχέσεων με υπουργούς, βουλευτές ή και τον πρωθυπουργό τον ίδιο.

Για να γίνει ένα έργο πρέπει να χρηματοδοτηθεί και να ανατεθεί η μελέτης του, να ωριμάσει, και στη συνέχεια να βρεθεί η αντίστοιχη χρηματοδότηση από εθνικούς ή ευρωπαϊκούς πόρους, να δημοπρατηθεί το έργο, να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές και άλλες δυσκολίες, ενστάσεις, απαλλοτριώσεις κλπ. και στο τέλος να υλοποιηθεί. Αυτή είναι, συχνά, μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Για αυτό το λόγο πολλά έργα που τα έχει άμεσα ανάγκη ο τόπος καθυστερούν και μερικές φορές ματαιώνονται εντελώς.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι δικαιολογία για την απραξία μας, αλλά καταδεικνύουν την ανάγκη να υπάρχει στο Δήμο μας, μια σοβαρή ομάδα με ικανούς ανθρώπους που επικουρικά μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου και με εξωτερικούς συμβούλους και συνεργάτες θα τρέξει τις διαδικασίες και θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό, εφόσον και το οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον είναι πρόσφορο.

Κάτι που γνωρίζει, όποιος ασχολείται με τα κοινά, είναι ότι μπορεί κάποιος να ξεκινήσει κάτι και να το υλοποιήσει ή εγκαινιάσει ο επόμενος. Όπως για παράδειγμα, το έργο επισκευής του Δημοτικού Σταδίου Μήλου, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» στις 07-06-2019 και υλοποιήθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή. Αυτή είναι η ομορφιά της αυτοδιοίκησης, είναι μια σκυταλοδρομία! Εμείς θα συνεχίσουμε ότι έχουν προχωρήσει οι προηγούμενοι και παράλληλα θα βάλουμε τις βάσεις του δικού μας οράματος, που ίσως το εγκαινιάσουν οι επόμενοι από εμάς. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσουμε έργο στον τόπο!

– Η τουριστική ανάπτυξη της Μήλου είναι φρενήρης. Πως θα διαχειριστείτε τα προβλήματα  που δημιουργούνται στο επίπεδο διαβίωσης γενικά των κατοίκων του νησιού, στο ζήτημα στέγασης δημοσίων υπαλλήλων (γιατρών, δασκάλων, καθηγητών κ.λπ.), αλλά και στο φυσικό περιβάλλον. 

Δεν θα τη χαρακτήριζα φρενήρη, αλλά δυναμική! Η ομάδα μας αποτελείται στην πλειοψηφία της από ανθρώπους του Τουρισμού. Έχουμε μεγάλη γνώση και εμπειρία στο τουριστικό κομμάτι. Αυτό που είναι επιτακτικό να γίνει, σήμερα, είναι ένα ευρύτερο σχέδιο, πως θα αξιοποιήσουμε τη δυναμική τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας, ώστε να συντηρήσουμε, αφενός, τα υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας, που πετύχαμε με μεγάλο κόπο την τελευταία δεκαετία και παράλληλα να λύσουμε κοινωνικά προβλήματα που ανέκυψαν, όπως η αδυναμία εξεύρεσης κατοικιών για τους γιατρούς, δασκάλους, και σώματα ασφαλείας, αλλά και να φροντίσουμε την προστασία του περιβάλλοντος. Το σχέδιό μας «Ο τουρισμός στην υπηρεσία της κοινωνίας μας», που προτείνουμε στο πρόγραμμά μας, φιλοδοξεί προοδευτικά να συγκεντρώσει τουριστικά έσοδα σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές και να τα διαθέσει στην επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας μας. Τέτοια έσοδα μπορούν για παράδειγμα να προκύψουν από ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τους επισκέπτες μας, όπως τουαλέτες με κερματοδέκτη, έσοδα από ελεγχόμενη στάθμευση, φύλαξη αποσκευών στο γραφείο τουριστικών πληροφοριών Αδάμαντα και άλλα που θα εξετάσουμε και θα θέσουμε σε διαβούλευση. Είναι μια νέα πρόταση με βάση τη διεθνή εμπειρία και αξίζει να εξεταστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν.

– Ποια είναι η θέση σας για τη γεωθερμία και πως θα αντιμετωπιστεί;

Η ανάπτυξη της Μήλου στηρίζεται σε δύο πυλώνες, την εξόρυξη και τον τουρισμό. Συνυπάρχουν και οι δύο δραστηριότητες αρμονικά και αναπτύσσονται, και οι δύο, με ανοδικούς ρυθμούς.

Η Μήλος, ένα μικρό νησί, δεν μπορεί να αντέξει ούτε περιβαλλοντικά ούτε λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων, ταυτόχρονα, και την εξόρυξη και τον τουρισμό και τη γεωθερμία και τον χρυσό, και την εγκατάσταση υγρών καυσίμων στον Καστανά. Όλα αυτά μαζί δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα τόσο μικρό τόπο. Δε βάζουμε το νησί μας σε περιπέτειες. Προχωράμε στο μέλλον στηρίζοντας τον βιώσιμο τουρισμό και μια υπεύθυνη περιβαλλοντικά εξόρυξη.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην εκμετάλλευση γεωθερμίας εθνικού ενδιαφέροντος – υψηλής ενθαλπίας. Δεν θέλουμε το νησί μας να γίνει μια μπαταρία για τα υπόλοιπα νησιά. Ενθαρρύνουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που μπορεί να αντέξει ο τόπος μας, όπως οι εφαρμογές γεωθερμίας χαμηλής ενθαλπίας για θέρμανση κτηρίων, πάνελ και φωτοβολταϊκά στις στέγες κ.α. Είμαστε αντίθετοι σε τερατώδη πάρκα ανεμογεννητριών και γενικά σε όσα άλλοι σχεδιάζουν για εμάς, χωρίς εμάς.

Έχω σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που έχει χειριστεί η απερχόμενη δημοτική αρχή τα ζητήματα αυτά. Ενδεικτικά, τον περασμένο χειμώνα, έγινε συνάντηση στο δήμο με εκπροσώπους της γεωθερμίας, και ο δήμος δεν φρόντισε να ενημερώσει επαρκώς για τη συνάντηση, όπως καταγράψατε και σε δημοσίευμά σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανάμεικτες εντυπώσεις από την μικρή παρουσία πολιτών στη συνάντηση. Επίσης, η μοιρολατρική στάση ότι η γεωθερμία προωθείται από το κεντρικό κράτος και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να τη σταματήσουμε, δεν είναι στάση που αρμόζει σε ανθρώπους που διοικούν και διεκδικούν εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, ας αποσυρθούν!

Στο θέμα του Καστανά, ενώ το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδότησε το δήμαρχο να προχωρήσει σε προσφυγή κατά της οικοδομικής άδειας της εγκατάστασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η αίτηση απορρίφθηκε και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν στάλθηκε εγκαίρως το fax της προσφυγής! Με τέτοιους χειρισμούς δεν μπορούμε να προστατέψουμε τους δημότες μας.

 – Ποιο είναι το όραμα σας; Γιατί  οι συμπολίτες σας να δώσουν την “σκυτάλη” σε εσάς και να  μην προτιμήσουν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή;

Εμείς φέρνουμε μια νέα προοπτική στα πράγματα! Είμαστε νέοι άνθρωποι , βλέπουμε τα ζητήματα του νησιού με μια φρέσκια ματιά, θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει δείξει τις όποιες δυνατότητες διαθέτει, και στηριζόμενη, ξανά, σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένα και έχουν δώσει ότι είχαν να δώσουν, νομίζω ότι ο κόσμος της Μήλου δεν έχει να περιμένει πολλά νέα πράγματα.

– Είστε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα; Ποια θα είναι η πρώτη ενέργεια που θα κάνετε ως ο πρώτος πολίτης  της Μήλου, εφόσον εκλεγείτε.

Είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!

Κάνουμε μια κίνηση για να αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου, σήμερα! Δεν προετοιμαζόμαστε για καμιά επόμενη εκλογική διαδικασία. Ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει!

Διαθέτουμε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα με προσόντα και προσωπικότητα.

Είμαστε άνθρωποι διαφορετικοί που μπορούμε, όμως, να συνεννοηθούμε και να δεσμευτούμε σε ένα κοινό όραμα.

Οι δημότες της Μήλου μπορούν μαζί μας να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Έχουμε τη πυγμή και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε πράγματα και να πάμε τον τόπο μπροστά!

Το πρώτο που θα κάνω ως Δήμαρχος της Μήλου είναι ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως, να συμβάλλουν στην κοινή μας προσπάθεια, ένα κάλεσμα ενότητας! Την επόμενη μέρα της Μήλου είμαστε όλοι μαζί!

 

« Μήλος Με Μέλλον»

 Χρ. Γαλλής

Το θέμα της ύδρευσης, το οποίο θα πρέπει να είναι προσιτό για όλους τους κατοίκους της Μήλου, θέτει ως προτεραιότητα, ο επικεφαλής του συνδυασμού « Μήλος Με Μέλλον», κ.Χρ. Γαλλής. Θέτοντας ως υψίστης σημασίας τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αναφέρει ότι  θα επιδιώξει την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ τουρισμού και φυσικού περιβάλλοντος και ξεκαθαρίζει ότι ο τόπος  χρειάζεται  μια διαφορετική, πιο δυναμική πολιτική βούληση. Αναφέρει ότι η ομάδα της παράταξης του  « έχει το πιο δυνατό εργαλείο, την αγάπη για το Νησί μας και το πάθος να παράξει έργο » και δηλώνει αισιόδοξος  για το αποτέλεσμα  της κάλπης.

 Κύριε Γαλλή,  διεκδικείτε την ψήφο των Μηλίων γνωρίζοντας καλά τον τόπο, όπως διαμηνύεται και ως μέλος “μιας δυναμικής ομάδας , με όρεξη και δημιουργικές- πρωτοποριακές ιδέες, που δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν το μέλλον της Μήλου”.Ποιες είναι oι ιδέες αυτές που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί εδώ και χρόνια.Ύδρευση, αποχέτευση, διαχείρηση απορριμμάτων, υποδομές σε οδικό δίκτυο, χώροι στάθμευσης, επέκταση λιμανιού, κ.α.

Για αρχή, ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να τοποθετηθώ πάνω σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τον τόπο μας. Όλα αυτά έχουν συζητηθεί με την ομάδα « Μήλος Με Μέλλον», και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα όσο πιο συνοπτικά γίνεται. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα μας που θα αναρτηθεί.

Όσον αφορά την ύδρευση, γνωρίζουμε ότι η  διανομή και η αποθήκευση του νερού επιβαρύνουν το δήμο με υπέρογκα ποσά. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με συγκεκριμένο ιδιώτη  που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί , δηλ. να συμμεριστεί το κόστος παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής του νερού, και είναι κάτι υπό μελέτη και σχεδιασμό.

Όσον αφορά τον βιολογικό καθαρισμό επεξεργασίας των λυμάτων στον Αδάμαντα, θέτουμε προτεραιότητα την άμεση έναρξη του εγκεκριμένου έργου για την  αποσυμφόρηση των ήδη υπαρχόντων μονάδων. Καθώς ακόμη, θέτουμε σε προτεραιότητα την μελέτη και κατασκευή νέας μονάδας βιολογικού καθαρισμού  στα Πολλώνια.

Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η διαχείριση λυμάτων μόνο και καθαρά από τον Δήμο δεν είναι αποτελεσματική, και έχει πολύ υψηλό κόστος. Η αποκομιδή και διαλογή των σκουπιδιών θα ήταν ωφέλιμο  να γίνει σε συνεργασία με  ιδιώτη για καλύτερο αποτέλεσμα και αποφυγή υπέρογκων εξόδων για το δήμο.

Η μεταφορά του κεντρικού λιμένα Αδάμαντα στην θέση Κάναβα.  Η αδειoδ;oτηση και επέκταση της μαρίνας του Αδάμαντα. Το νέο λιμάνι στα Πολλώνια (ή)  αλιευτικό καταφύγιο . Παράλληλα, με άνοιγμα των  περιφερικών δρόμων για την πρόσβαση σ’ αυτό. Ολική ανακατασκευή του οδικού δικτύου, περιφερειακού και  δημοτικού σε συνεργασία με την περιφέρεια.

– Η τουριστική ανάπτυξη της Μήλου είναι φρενήρης. Πως θα διαχειριστείτε τα προβλήματα  που δημιουργούνται στο επίπεδο διαβίωσης γενικά των κατοίκων του νησιού, στο ζήτημα στέγασης δημοσίων υπαλλήλων (γιατρών, δασκάλων, καθηγητών κ.λ.π), αλλά και στο φυσικό περιβάλλον.  

Το θέμα τουριστική ανάπτυξη είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, ξεκινώντας από την άμεση αγορά οικοπέδων σε όλα τα χωριά για την χρήση Parking. Επισκευή και εκμετάλλευση των ήδη υπαρχόντων κτιρίων του Δήμου. Άμεση ανέγερση (κατοικιών) σε ακίνητο που είχε προβλέψει ο αείμνηστος τέως δήμαρχος Ψαρομήλιγκος Κωσταντίνος για την διαμονή με χαμηλό κόστος των δημοσίων λειτουργών (γιατροί, εκπαιδευτικοί, ένστολοι κ.τ.λ.)

Επιδιώκουμε την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ τουρισμού και φυσικού περιβάλλοντος, μας χαρακτηρίζει το «Παν μέτρον άριστον», γι’αυτό υποστηρίζουμε ότι μπορούμε να θέσουμε όρια στις παραχωρήσεις και να θεσπίσουμε αντίστοιχους κανονισμούς που να προστατεύουν και το φυσικό περιβάλλον.

– Ποια είναι η θέση σας για τη γεωθερμία και πως θα αντιμετωπιστεί;  

Για τη γεωθερμία είμαστε την δεδομένη χρονική περίοδο κάθετα αντίθετοι έως ότου να έρθουν νέες επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις με αντισταθμιστικά οφέλη για τους δημότες μας. Και πάντα σε επίπεδο χαμηλής ενθαλπίας.

Κτηνοτροφία, μελισσοκομία, γεωργία αλλά και συγκεκριμένα οι νέοι αγρότες θέλουμε να γίνουν πρωταγωνιστές στο Μέλλον που βλέπουμε για την Μήλο, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι υψίστης σημασίας.

– Ποιο είναι το όραμα σας; Γιατί  οι συμπολίτες σας να δώσουν την “σκυτάλη” σε εσάς και να  μην προτιμήσουν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή;  

 Ένα όραμα περιέχει τα όνειρα πολλών ανθρώπων. Και η ομάδα της παράταξης μας έχει το πιο δυνατό εργαλείο, την αγάπη για το Νησί μας και το πάθος να παράξει έργο.

Θέλουμε να προστατεύσουμε την ταυτότητα της Μήλου. Η Μήλος χρειάζεται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάδειξης όλων των θησαυρών της. Θα στηρίξουμε τις παραδόσεις μας, την ομορφιά μας και την Ιστορία μας χτίζοντας μια μελέτη ταυτότητα (Branding) του Νησιού μας, με γνώμονα την ανταποδοτικότητα στους κατοίκους, και αυτό σημαίνει την άμεση αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και τους χειμερινούς μήνες. Για όλα τα θέματα, δεσμευόμαστε να μελετήσουμε, να ψάξουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση , χωρίς να κωλυσιεργούμε με μικροπολιτικές. Είμαστε όλοι συνεργάτες. Το μέλλον της Μήλου ανήκει σε όλους μας.

– Είστε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα; Ποια θα είναι η πρώτη ενέργεια που θα κάνετε ως ο πρώτος πολίτης  της Μήλου, εφόσον εκλεγείτε.

Γενικά, είμαι ένας Άνθρωπος αισιόδοξος και είμαι και τώρα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται μια διαφορετική, πιο δυναμική πολιτική βούληση στον τόπο.

Κλείνοντας σας απαντώ με αμεσότητα ότι πρώτη προτεραιότητα μου είναι το θέμα της Ύδρευσης, το οποίο είναι ύστατο αγαθό και πρέπει να είναι προσιτό για όλους τους δημότες. Γενικά , είμαι ένας ‘Άνθρωπος αισιόδοξος και είμαι και τώρα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται μια διαφορετική, πιο δυναμική πολιτική βούληση.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή