22 Ιουλίου, 2024

Οι ξενοδόχοι της Μήλου λένε ΝΑΙ στο λιμενικό έργο των Πολλωνίων

Tα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο πνοής για το νησί μας τη Μήλο η επέκταση του αεροδρομίου χάθηκε, με αποτέλεσμα η Μήλος να βρίσκεται σε απομόνωση να μην μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τις πρωτεύουσες των μεγαλύτερων ευρωπαικών κρατών και να στερείται έτσι έλευση τουριστών οι όποιοι είναι αναγκασμένοι να έρχονται στη Μήλο μέσω Αθηνών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτή την στιγμή γινόμαστε μάρτυρες και θεατές μιας πρωτοβουλίας ολίγων πολιτών, οι οποίοι αντιδρούν στο ήδη δημοπρατημένο λιμενικό έργο των Πολλωνίων. Ένα έργο η υλοποίηση του οποίου θα διευκολύνει και θα συντομεύσει το χρόνο άφιξης στο νησί από Πειραιά και τα γύρω νησιά και θα μειώσει το κόστος των καυσίμων των ταχυπλόων που θα προσεγγίζουν το νησί μέσω Πολλωνίων. Αξίζει να αναφέρουμε τα οφέλη που αποκόμισε ο Αδάμαντας μετά την επέκταση της  προβλήτας.

Το Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το λιμενικό έργο των Πολλωνίων ακόμη και χωρίς την τροποποίηση εκβάθυνσης του έργου από τα 5μ στα 7μ. Ζητά να καταλογιστούν ευθύνες στους αντιδρώντες και η πολιτεία να τους αγνοήσει παντελώς, γιατί κινούνται μόνο από προσωπικά συμφέροντας αγνοώντας το γενικότερο καλό που τα αποφέρει η υλοποίηση του προαναφερόμενου έργου.

Είμαστε στην διάθεση σας για περεταίρω διευκρινήσεις αν κρίνεται σκόπιμο.

Ο πρόεδρος : Νικόλαος Μωραίτης

Γ.Γραμματέας : Φλώρα Τούρλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή