Οι παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου από τον σεφ Βασίλη Παπικινό στο “360°” της Αθήνα

Ένα υπέροχο food festival με οικολογικές ανησυχίες φέρνει την κουζίνα των νησιών του Αιγαίου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτήν την Παρασκευή τρώμε Μήλο από τον  Βασίλη Παπικινό  στο 360° Cocktail Bar – Restaurant: Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι.

Το 360 Degrees στο Μοναστηράκι φιλοξένησε και φιλοξενεί συνολικά 16 εστιατόρια του Αιγαίου στην καρδιά της πόλης σε διαφορετικές βραδιές, ενώ τα έσοδα διατίθενται στο φορέα Aegean Rebreath η οποία υλοποιεί σημαντικές δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Αυτήν την Παρασκευή  6 Μαρτίου θα απολαύσουμε Μήλο στο πιάτο μας και συγκεκριμένα από το εστιατόριο Αλευρόμηλος του σεφ Βασίλη Παπικινού,να πρεσβεύει την τοπική κουζίνα με μικρές δημιουργικές πινελιές, που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των γεύσεων του τόπου του.

Το μενού θα είναι γνήσιο παραδοσιακό Μηλέϊκο με πιταράκια ,φλαουνάκια με άγρια χόρτα , τυριά από τα τυροκομία της Μήλου,κατσικάκι με μπελτέ και λουκουμάδες κολοκυθιού. Και για το τέλος Φλογέρες με γλυκό κουφέτο από το “Γλυκοφίλεμα” της Ανεζίνας Βαμβούνη στη Μήλο.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2103240034 και 6984607736.

Θα ακολουθήσει η Σέριφος στις 8 Μαρτίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ