Οι μοναδικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Εντυπωσίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας  Βασίλης Ζούλιας με τις πραγματικά πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες δημιουργίες του.

Ο  Βασίλης Ζούλιας, παρουσίασε με ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept για το χειμώνα 2022 – 2023, στον εμβληματικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με εντυπωσιακά ενδύματα.

Το  «iefimerida.gr», θα γράψει για τον πατριώτη και καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια :

« Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί, μαγεύτηκαν από τις πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα και υλικά, όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά».

Ακόμη κι όσοι δεν γνωρίζουν από υψηλή ραπτική και μόδα, θα εντυπωσιαστούν από τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, καθώς έχει παντρέψει τα υλικά που χρησιμοποίησε με απόλυτα αρμονικό τρόπο. Οι δημιουργίες που παρουσίασε, αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο χρώμα, εκπέμπουν αριστοκρατική αύρα, με γούστο και μεράκι που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι ο  Βασίλης Ζούλιας, γεννήθηκε στη Μήλο στα μέσα της δεκαετίας του ’60, και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο Πέρα Τριοβάσαλο.

Πηγή : www.iefimerida.gr

 

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ