21 Ιουλίου, 2024

Οι λόγοι της παραίτησης των δύο συμβούλων του Δήμου Μήλου

Για λόγους ηθικής και τάξης παραιτήθηκε από το αξίωμα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα ο κ. Βασίλης Γ.Παπικινός . Επίσης την παραιτησή του ώς μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου υπέβαλλε ο κ. Νίκος Ανδρουλιδάκης επικαλούμενος σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους . Και οι δύο παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές από τη Δημοτική αρχή.

O κ.Παπικινός στην επιστολή του αναφέρει :

“Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα για λόγους ηθικής και τάξης και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Παρά τις προσπάθειές μου να δεχθώ καλοπροαίρετα την όποια κριτική μου ασκήθηκε διεξοδικά για το σύνολο των ενεργειών μου και να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου σε ένα κλίμα καλής διάθεσης, αμοιβαιότητας και αλληλοκατανόησης, δυστυχώς βρέθηκα αντιμέτωπος και πάλι με ένα κακόπιστο παρασκήνιο, με ένα ανθενωτικό περιβάλλον ατόμων, με ύβρεις και σχόλια, με συκοφαντίες και με πολλή παραπληροφόρηση. Όλα τα παραπάνω, καθ’ ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ποιότητα του χαρακτήρα μου, με βρίσκουν απόλυτα σίγουρο ως προς την απόφασή μου να παραιτηθώ, με τρόπο αμετάβλητο κι οριστικό.

Αντιδρώ κάθετα σε όλους εκείνους που προσπάθησαν σκληρά να προωθήσουν τα ατομικά τους συμφέροντα σε βάρος ενός κοινού ωφέλιμου, ως εγγύηση προόδου συλλογικού μέλλοντος.

Με τις ευχές μου για μια θετική δημιουργική πορεία, χωρίς οπισθοδρομήσεις.”

Ο Αιτών

Βασίλης Παπικινός

Ο κ. Παπικινός σε διευκρινιστική του επιστολή 10 ημέρες αργότερα στις 16/11 προσθέτει τα εξής:

“Με την επιστολή μου αυτή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την από 06/11/2017 παραίτησή μου, απ’ το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα, επιθυμώ να διευκρινίσω, ότι εκτός απ’ το αξίωμα, επιθυμώ και την παραίτησή μου, απ’ το συμβούλιο αυτής”

Στην επιστολή του ο κ. Ανδρουλιδάκης αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωρίζω την επιθυμία μου  να παραιτηθώ από τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου.

Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να μη μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου και γι΄αυτό σας παρακαλώ όπως κάνετε δεκτό το αιτημά μου.

Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.”

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή