
Κρίσιμη συνάντηση για να βρεθεί οριστική λύση στο ζήτημα των λεωφορείων στην Πλάκα, που πολλές φορές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, θα έχουν την προσεχή εβδομάδα οι λεωφορειούχοι με τον δήμαρχο της Μήλου κ.Γ.Δαμουλάκη, τις αστυνομικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς.
Οι λεωφορειούχοι φέρονται αποφασισμένοι να μην τερματίζουν στο τέρμα του δρόμου της Πλάκας, έξω απο το καφενείο του Παλαιού, αλλά να ολοκληρώνουν το δρομολόγιο Αδάμαντα-Πλάκα, στο πάρκινγκ του ΟΤΕ. Και αυτό γιατί πολλές φορές, τα δρομολόγια καθυστερούν, ενώ δημιουργούνται και καβγάδες απο το γεγονός ότι πολλά αυτοκίνητα, κυρίως περαστικών, σταθμεύουν παράνομα πάνω στη στροφή και δεν μπορούν να κάνουν “μανούβρα” για να στρίψουν.
Όπως ανέφερε στο milosvoice ο πρόεδρος των λεωφορειούχων κ. Ν.Νίνος στόχος τους είναι να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων της Πλάκας, αλλά και των τουριστικών καταστημάτων της και γι αυτό κάλεσαν τις αρχές σε διάλογο.
Προ των ευθυνών τους τίθενται λοιπόν οι υπεύθυνοι, αφού μάλιστα οι λεωφορειούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δώσουν χρονικό περιθώριο στη δημοτική αρχή να δώσει οριστική λύση στο θέμα, διαφορετικά ο τερματιςμός του επίμαχου δρομολογίου θα γίνεται στον ΟΤΕ.
Γωγώ Ζαββού
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων