12 Απριλίου, 2024

Οι αθλητές στίβου της Μήλου ευχαριστούν και συγχαίρουν

Με την παρούσα επιστολή οι αθλητές στίβου της Μήλου που αγωνίσθηκαν στην Μύκονο στους αγώνες «ΔΗΛΕΙΑ 2013» ,  οι γονείς αυτών καθώς και ο προπονητής τους Καβαλιέρος Περικλής επιθυμούν:

1.     Να συγχαρούν τον Πρόεδρο της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Πάππα  Δημήτριο για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων, καθώς και για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες.

2.     Να ευχαριστήσουν τον παραπάνω για την άψογη  φιλοξενία και εξυπηρέτησης  που έτυχαν  κατά την παραμονή τους στην Μύκονο,  αλλά  και για το αμέριστο ενδιαφέρον του  για την αθλητική τους  εξέλιξη .

3.     Να  ευχαριστήσουν τον τεχνικό σύμβουλο  ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ  στο Αιγαίο κ. Καλούδη Μάρκο  για την  βοήθεια  που  τους παρείχε και για την συμβολή του στην εξέλιξη των αγώνων.

4.     Να ευχαριστήσουν το Μυκονιάτικο τουριστικό γραφείο SEA & SKY  για την έκδοση μειωμένων εισητηρίων  σε όλα τα μέλη της αποστολής  (Μήλο –Μύκονο, Μύκονο –Πάρο, Πάρο-Σαντορίνη) αλλά και της εξυπηρέτησης που παρείχε στην Μηλέικη αποστολή.

5.     Να ευχαριστήσουν τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης milos voice, milos life και Sport Cyclades  για την συνεχή  ενημέρωση και προβολή των προσπαθειών τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή