Ο Παμμηλιακός ευχαριστεί την Aegean Speed Lines και το Milos Travel Πειρουνάκης

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 /9 στην Σίφνο ,μεταξύ της Κ14 του Συλλόγου μας, με την αντίστοιχη του Πανσιφναϊκού , ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τζαμπατζάκης Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές της ομάδας έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας μετά την προετοιμασία και προτού ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων .
Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου, εκφράζουμε τις εγκάρδια ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ναυτιλιακή εταιρεία
 Αegean Speed Lines για την υποστήριξη που παρείχε στον σύλλογο μας .
Η ανταπόκριση της εταιρείας καθώς και του συμβεβλημένου ταξιδιωτικού πρακτορείου Milos Travel Πειρουνάκης σε κάθε αίτημα μας, είναι άμεση, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο του αθλητικού ιδεώδες..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στο αδελφό σωματείο του Πανσιφναικού και ιδιαίτερα, στον πρόεδρο της ομάδας κ Χουζούρη Γιάννη, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και τους συνοδούς της .
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ