Στο Μπάρι της Απουλίας στην Ιταλία βρέθηκε ο Μήλιος σεφ για να “διδάξει” στη σχολή μαγειρικής Instintuto Alberghiero Majorana μαθητές αλλά και καθηγητές της σχολής πιάτα της ελληνικής αλλά και Μηλέικης κουζίνας.
Καλεσμένος από τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας του Μπάρι , ο Βασίλης μαζί με τους μαθητές της σχολής δημιούργησε και μαγείρεψε το μενού που θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν 300 άτομα της ελληνικής κοινότητας από όλη την Απουλία με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας της κοινότητας .Ο Μήλιος σεφ θα είναι εκεί για να μαγειρέψει και να επιβλέψει τα πιάτα της εκδήλωσης στις 30 Ιανουαρίου 2025.