12 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Μήλου συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο

Στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, την μεγαλύτερη του είδους παγκοσμίως, παρευρέθηκε ο Δήμος Μήλου δια του εκπροσώπου του Αβέρκιου Γαϊτανή, Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου ( 5 – 7/3) πραγματοποιήθηκαν δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, με στόχο την προώθηση της Μήλου και του τουριστικού της προϊόντος. Ιδιαίτερη προσπάθεια έγινε για αξιοποίηση επαφών τόσο με δημοσιογράφους όσο και με ταξιδιωτικούς  πράκτορες, που ασχολούνται με εναλλακτικές μορφές που προσανατολίζεται η στρατηγική της Μήλου.

Πέρα από τη συνηθισμένες δράσεις που πραγματοποιούνται σε παρόμοιες περιπτώσεις παρουσιών σε εκθέσεις η εκθεσιακή συμμετοχή της Μήλου πλαισιώθηκε από μια πρωτότυπη προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα, χάρη στη πολύμηνη προετοιμασία του Δήμου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας και την MTC GROUP, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής συμμετείχε στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο ελληνικό περίπτερο την Τετάρτη 6 Μαρτίου με προσκεκλημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από τη γερμανική κυρίως αγορά, οι οποίοι έλαβαν και μέρος σε κλήρωση για φιλοξενία στο νησί .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή