24 Ιουλίου, 2024

Νέα διάκριση για τη Μήλο σύμφωνα με το αμερικάνικο “Price of Travel”.

Τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των φτηνότερων τουριστικών προορισμών στην Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου «Price of Travel».

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος αξιολογεί τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες, που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα σημειώνει, ότι τα ξενοδοχεία είναι γενικά προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς – σύμφωνα με το “Price of Travel” – οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να το επισκεφθούν.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με το “Price of Travel”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή