Μύρισε Μήλο στο Μοναστηράκι !

Στα πλαίσια του Think globally act globally, την Μήλο εκπροσώπησε ο σεφ Βασίλης Παπικινός από το εστιατόριο “Αλευρόμυλος”. Η κουζίνα του νησιού μας ταξίδεψε στο “360°”Cocktail Bar – Restaurant  στο Μοναστηράκι και μετέφερε  τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου σε όσους παρευρέθησαν στο χώρο του εστιατορίου την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

 

 

Ανάμεσα στα πιάτα  που ετοίμασε ο Βασίλης Παπικινός  ήταν, φλαουνάκια, πιταράκια και κατσικάκι με πελτέ Μηλέϊκο, αλλά και γλυκές φλογέρες με γλυκό κουφέτο και σιρόπι Αρμαπαρόριζας

 

 

SHARE