Μήλος: Ξεκίνησαν οι Μινωικές Γραμμές – Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο του “KNOSSOS PALACE”

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια τους  οι Μινωικές γραμμές προς και από τη Μήλο.

Το πρώτο δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΗΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ για το 2022, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

Συγκεκριμένα στις 10:00΄ αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το “KNOSSOS PALACE”  και έφτασε στη Μήλο στις 14:30΄.

Με κόστος εισιτηρίου 53,00 € για το ατομικό και 68,00 € για το Ι.Χ. και με 4,5 ώρες ταξίδι, είναι οικονομική ανάσα για όποιον θέλει να ταξιδέψει από και προς Μήλο, σε σχέση με τα ταχύπλοα, που το κόστος τους ατομικού εισιτήριου ανέχεται στα 80,00 € περίπου, με την ίδια σχεδόν χρονική διάρκεια ταξιδιού.

Διευκρινίζουμε σύμφωνα πληροφορίες μας, ότι η τιμή των 53,00 € για το ατομικό εισιτήριο είναι σε συνδυασμό με το εισιτήριο του Ι.Χ. εφόσον υπάρχει. Διαφορετικά, στην περίπτωση δηλαδή  που δεν υπάρχει όχημα, τότε η τιμή του ατομικού εισιτηρίου ανέρχεται στα 59:00 €.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, θα εκτελούνται κάθε Πέμπτη και Σάββατο από Πειραιά.  Ένα επιπλέον δρομολόγια είναι προγραμματισμένο  για την  Κυριακή 21 Αυγούστου. Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα δρομολογίων των πλοίων από Κρήτη – Μήλος – Πειραιά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την πλήρη  εικόνα τους ,της επιστροφής από Μήλο.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Μινωικών  στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΗΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, θα εκτελούνται για περίπου ενάμιση μήνα μόνο !

Θα ήταν σωτήρια λύση για τη Μήλο (κυρίως οικονομική), εάν παρέμεναν οι Μινωικές  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στη γραμμή.

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ