23 Μαΐου, 2024

Μήλος :Τέλος για φέτος οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Το τελευταίο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιά-Μήλος-Κρήτη πραγματοποίησαν  σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Η παύση των δρομολογίων του FESTOS PALACE και του KNOSSOS PALACE, σηματοδοτούν την μείωση της επιβατικής κίνησης από και προς τη Μήλο, ενώ παράλληλα, κατεβάζουν, μπορούμε να πούμε τη σημαία στο τουριστικό ραλλυ για το 2023, δηλώνοντας το τέλος της αιχμής της τουριστικής περιόδου.

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη πολλοί επισκέπτες στο νησί, αλλά η διαδρομή της τουριστικής περιόδου φτάνει στο τέλος της για φέτος.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρομε ότι οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ εκτελούν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα δρομολόγιά τους από και προς τη Μήλο, οποίες ξεκίνησαν φέτος τα δρομολόγια στο τέλος Ιουνίου . Αν κρίνομε από την κίνηση στο νησί, πιθανόν αφ ενός μεν να μπορούσαν να συνεχίσουν τα δρομολόγιά τους οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ για μικρό ακόμη χρονικό διάστημα από και προς τη Μήλο, κι αφετέρου δε,  να ξεκινούσαν λίγο νωρίτερα.

Δεν μένει, παρά να περιμένομε να περάσουν οι μήνες του χειμώνα και να ξαναδούμε την επόμενη σεζόν, τις φρεγάτες των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ να δένουν κάβο στον προβλήτα του Αδάμαντα.

 

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή