23 Ιανουαρίου, 2026

Μήλος: Ταλαιπωρία για 1641 επιβάτες στα πλοία «Φαιστός Παλάς» και «Κνωσός Παλάς»-Δεν έδεσαν στη Μήλο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Τα πλοία δεν «έπιασαν» το λιμάνι της Μήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Τα δύο πλοία αντιμετώπισαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά την προσπάθεια προσέγγισης. 
Ταλαιπωρία για συνολικά 1641 επιβάτες των πλοίων «Φαιστός Παλάς» και «Κνωσός Παλάς» τα οποία δεν κατάφεραν να δέσουν στο λιμάνι της Μήλου.

Σύμφωνα με το ΥΕΝ, το «Φαιστός Παλάς» δεν κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι της Μήλου, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου από τον Πειραιά, για Μήλο και Ηράκλειο. Το πλοίο πλέει προς Ηράκλειο με 1002 επιβάτες, 179 αυτοκίνητα, 10 δίκυκλα, 1 λεωφορεία και 112 φορτηγά.

Η  πρόσδεση του πλοίου στο νησί στάθηκε αδύνατη παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ο πλοίαρχος, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να συνεχίσει την πορεία του προς την Κρήτη χωρίς τον ενδιάμεσο σταθμό.

Το πλοίο «Κνωσός Παλάς» επίσης δεν κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι της Μήλου, λόγω καιρικών συνθηκών, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Ηράκλειο για Μήλο και Πειραιά. Το πλοίο έπλευσε προς το λιμάνι του Πειραιά με 639 επιβάτες, 73 αυτοκίνητα, 10 δίκυκλα, 6 λεωφορεία και 85 φορτηγά.

Τα δύο πλοία αντιμετώπισαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά την προσπάθεια προσέγγισης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή