26 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Μήλος στους κορυφαίους προορισμούς για τους ταξιδιώτες που πρόκειται να γίνουν γονείς

Μια από τις σημαντικές περιόδους ενός ζευγαριού, είναι αναμφισβήτητα η περίοδος της εγκυμοσύνης. Η περίοδος που το ζευγάρι περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας, είναι γεμάτη αγωνία, όνειρα και τρυφερότητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο εξωτερικό μάλιστα η περίοδος αυτή όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, ονομάζεται  Babymoon, το «φεγγάρι» της εγκυμοσύνης.

Καθώς σήμερα οι έγκυες γυναίκες δεν φοβόνται πλέον να ταξιδεύουν, ολοένα και περισσότερες επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα ασφαλές μέρος, που θα τους προσφέρει ξεκούραση, αλλά και πολύ ήλιο, καθώς οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο ήλιος προσφέρει ευημερία στις εγκύους.

Σε έρευνα που έγινε λοιπόν για το ποιον τουριστικό προορισμό προτιμούν τα νέα ζευγάρια που περιμένουν παιδί, τα αποτελέσματα έδειξα ότι η Μήλος είναι μέσα στις προτιμήσεις τους.

Έτσι η Μήλος πέρα από τις ελκυστικές της παραλίες και την ιστορία της, που την ανεβάζουν στις προτιμήσεις των τουριστών παγκοσμίως, τώρα,  προστίθεται στα «ατού» του νησιού ένας ακόμη λόγος που κάνει ιδιαίτερα όσους πρόκειται να γίνουν μελλοντικοί γονείς να την προτιμούν για να περάσουν μερικές όμορφες, ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Πηγή : www.travel.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *