4 Φεβρουαρίου, 2023

Και η Μήλος στο “μάτι” των κινέζων δημοσιογράφων.

Ταξίδι κορυφαίων εκπροσώπων Κινεζικών Δημοσιογραφικών Ενώσεων και Μέσων Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στη Μήλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η δράση οργανώθηκε από το Τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, με τη συμβολή της MTC GROUP.

“Η επίσκεψη της Κινεζικής Αποστολής εντάσσεται στις στοχευμένες προσπάθειες του Δήμου Μήλου για τη συστηματική προσέγγιση της Κινεζικής Αγοράς”, επισημαίνει ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης. 

H οκταμελής αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αντιπρόεδρος της Πανκινεζικής Ένωσης Δημοσιογράφων και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας κ.Ming Lizhi, επισκέφτηκε τη Μήλο το Σάββατο 18 Μαΐου. Επισημαίνεται ότι στο πρόγραμμα της αντιπροσωπείας, υπήρχαν μόνο δύο νησιωτικοί προορισμοί, η Μήλος και η Σαντορίνη.

Η αποστολή, στην οποία μετείχαν επίσης Πρόεδροι Τοπικών Ενώσεων Συντακτών, εκδότες και υψηλόβαθμα στελέχη Μέσων Ενημέρωσης, ξεναγήθηκε στο νησί μας και εντυπωσιάστηκε από τον πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο του τόπου μας την φυσική του ομορφιά, το πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν του καθώς και από την φιλοξενία των ανθρώπων και τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές της Μήλου.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσους συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για την τουριστική προβολή του νησιού μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *