22 Ιουλίου, 2024

“Μήλος η Δύναμη μας: ”Μεγάλα “ΓΙΑΤΙ” για την Μήλο που ζητούν άμεσες απαντήσεις – Καστανάς

To Τρίτο «Γιατί» του συνδυασμού “Μήλος η Δύναμη” μας, αναφέρεται για την  δημιουργία μονάδας αποθήκευσης ,διακίνησης υγρών καυσίμων στην περιοχή του  Καστανά.

Νο3. Γιατί ο Δήμος δεν σταμάτησε την «επένδυση» στον Καστανά;
Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστές νομικές ενέργειες ώστε να σταματήσει η αδειοδότηση για την εγκατάσταση μεταφόρτωσης πετρελαίου πάνω στη Μήλο και αποδέχεται μια περιβαλλοντική βόμβα για 4 νησιά.
Η προσφυγή που έκανε ο Δήμος απορρίφθηκε, γιατί δεν μπόρεσε να αιτιολογηθεί επαρκώς ότι ο Δήμος έχει έννομο συμφέρον και επίσης δεν αποστάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα εγκαίρως!

Στο πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και δεν μπορούμε, για να σταματήσουμε την “επένδυση” αυτή. Για εμάς δεν είναι “επένδυση”, είναι κάτι που πρέπει να αποτρέψουμε για το καλό όλων!

«Μήλος η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»

Σχετικοί σύνδεσμοι:
1. Αρθρογραφία
https://milos.news/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/

2. Η απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου
https://www.mileikanea.gr/images/mileikanea/kastanas-prosfygh-aprripsh.pdf

Σημείωση :  Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους, χωρίς να συμπίπτουν κατ΄ανάγκη με την άποψη του Milos Voice

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή