6 Φεβρουαρίου, 2023

Μηχανική βλάβη στο ”SEA JET 2”

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φολέγανδρου, από τον Πλοίαρχο τουΕ/Γ-ΚΑΤ”ΣΗ ΤΖΕΤ 2”Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Θήρα – Αμοργό – Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα Φολέγανδρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το ”ΣΗ ΤΖΕΤ 2” συνέχισε το δρομολόγιό του για λιμένα Θήρας, ενώ οι 142 επιβάτες που ανέμεναν στο λιμένα της Φολέγανδρου προς επιβίβαση στο πλοίο, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρίας.

Στη συνέχεια, ανωτέρω Πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Θήρας για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ αφού κατέπλευσε στο λιμένα Θήρας την 14:30 αντί της προγραμματισμένης 11:45 και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια όλοι οι επιβάτες, του απαγορεύτηκε ο απόπλους.

Απογευματινές ώρες σήμερα, ήρθη η απαγόρευση απόπλου του πλοίου για εκτέλεση μεμονωμένου πλου προς λιμένα Περάματος Πειραιά, κενό επιβατών, ενώ όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *