Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Πυροπροστασίας από την Ο.Ε.Δι.Μ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Εθελοντές Πυροσβέστες  διάρκειας μίας εβδομάδας,  το οποίο έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γεώργιος Ηλιόπουλος.
  Εκπαιδευτής αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, Εκπαιδευόμενοι μέλη και μη μέλη της Ο.Ε.Δι.Μ.
  Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Δι.Μ  ευχαριστεί πολύ τον προϊστάμενο της Δ/σης  Πολιτικής Προστασίας Π.Ν. Αιγαίου  κ.  Δρόσο  Αθανάσιο  , τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου  κ.  Παπαμιχαήλ, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Πάρου  και εκπαιδευτή  κ.  Καραπαναγιώτη Δημήτρη  και τον Αντιδήμαρχο Μήλου  και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μήλου  κ. Κούρτη  Γεώργιο για την συνεργασία τους με την Ομάδας μας..
 Επίσης το Δ.Σ. της Ο.Ε.Δι.Μ ευχαριστεί για την συμπαράσταση και χορηγία τους στην Ομάδα μας τους κάτωθι:
Την  Imerys s.a. βιομηχανικά ορυκτά  και τον διευθυντή κ. Σανούδο  Ιωάννη, το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και τον κ. Καντσό Μανούσο, τον αρτοποιό  Μουράτο Νίκο, τον Μάλλη Ανδρέα ιδιοκτήτη του Γρηγόρης Μικρογεύματα και όσους ανώνυμα μας βοήθησαν.

 

   Η Διοίκηση της Ο.Ε.Δι.Μ ιδιαίτερα  ευχαριστεί όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση-εκπαίδευση και συγχαίρει όλες και όλους για την υπομονή και επιμονή που έδειξαν για αυτήν τους την εκπαίδευση.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ