22 Ιουλίου, 2024

Λειτουργεί το Δημοτικό σφαγείο της Σίφνου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας (εστιάτορες, ψητοπώλες κ.ά.) ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Σανάκη (τηλ. επικοινωνίας 6974815488) ή τον υπεύθυνο του Δημοτικού Σφαγείου δημοτικό υπάλληλο κ. Άρη Μαστρόκαλο (τηλ. επικοινωνίας 6944652043), προκειμένου να συνεννοηθούν για την ώρα σφαγής των ζώων τους.

Παράλληλα, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, θα γίνει ενημέρωση από τον Κτηνίατρο κ. Γεώργιο Ρώζο για τα εξής θέματα:

1ο   Σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού σφαγείου και

2ο Σχετικά με τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη διάθεση τροφίμων ζωικής προέλευσης (κρέατα, τυριά, αυγά, μέλι κ.ά.) στα καταστήματα λιανικής πώλησης (super market, κρεοπωλεία, μίνι μάρκετ κ.ά.) και στα καταστήματα μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία κ.ά.).

Η παρουσία όλων των κτηνοτρόφων αλλά και των εμπλεκόμενων φορέων και επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σίφνου

 Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή