Κυκλάδες : Νέο κρούσμα κορωνοϊού

Γυναίκα Ρωσικής Καταγωγής περίπου 45 ετών βρέθηκε θετική και αποτελεί το πρώτο, επιβεβαιωμένο, κρούσμα του νέου κορωνοιού στο νησί της ίου, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr
Παρόλα τα αυξημένα μέτρα που έχουν παρθεί στο νησί της Ίου, τελικά ο COVID 19 χτύπησε την πόρτα στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στο νησί της ίου, ήρθε από την Ρωσία μέσω Παρισιού καθώς είχε πάει να συναντήσει τους συγγενείς της. Ο υψηλός πυρετός και η απώλεια γεύσης, έβαλε σε υποψίες την γυναίκα η οποία επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας.
Σημειώνεται ότι πριν από τρεις ημέρες γνωστός επιχειρηματίας του νησιά έκανε δωρεά ένα μοριακό αναλυτή στο Κέντρο Υγείας, που απ ότι φάνηκε στο πρώτο του τεστ… έδειξε ότι ήταν θετικό στον Κορωνοϊό.
Επίσης οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Ίου δεν έμειναν μόνο στο αρχικό τεστ που πραγματοποίησαν στο νησί. Έστειλαν το δείγμα και στο Ινστιτούτο Παστέρ και πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.
Η κοπέλα αναμένεται να μεταφερθεί αύριο το πρωί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα και σε νοσοκομείο αναφοράς ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή.
cyclades24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ