Κορμός τυριών

Ένα δροσερό και πολύ Μηλέικο πιάτο , προτείνει ο σεφ Βασίλης Παπικινός .Κορμός με τρία τυριά της Μήλου, παξιμαδάκια χαρουπιού και πάστα ελιάς.

ΥΛΙΚΑ

200 γραμ. ανθότυρο Μήλου

200 γραμ. ξυνομηζθρα Μήλου

200 γραμ. λευκό τυρί κατσικίσιο (φέτα Μήλου) η φέτα από το σούπερ μάρκετ

1/2 φλυτζάνι παξιμαδάκια χαρουπιού μπουκίτσες ή σπασμένα παξιμάδια χαρουπιού σε μικρά κομμάτια (αν δεν βρίσκουμε στο εμπόριο τις μπουκίτσες)

1 κουταλάκι γλυκού πάστα ελιάς πράσινης

1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο

Λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε πολύ καλά πρώτα τα τυριά μαζί και με τις παλάμες μας προσπαθούμε να τα πολτοποιήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται ,κατόπιν προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το πιπέρι της πάστα ελιάς και τα παξιμαδάκια και δίνουμε την φόρμα κορμού .Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν καταναλωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ