19 Ιανουαρίου, 2025

Κίμωλος : Έντεχνο & Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Δημοτικού σχολείου

Ο Δήμος Κιμώλου σας περιμένει το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πλατεία του σχολείου σε μία μουσικοχορευτική εκδήλωση έντεχνης & παραδοσιακής μουσικής από την μπάντα Otra Rota <<The one night band>>. Οι Otra Rota γεννήθηκαν το 2019 στα φοιτητικά στέκια της Πάτρας σαν ένα ντουέτο κιθάρας και λαούτου.

Οι Otra Rota βρίσκονται για δεύτερη χρονιά στο νησί , μετά την συναυλία στην πλατεία του Κάμπου τον περσινό Αύγουστο όπου η μουσική τους παράσταση απέσπασε  καλές κριτικές και ευρεία αποδοχή από το κοινό.

Τα δύο ιδρυτικά μέλη βρίσκονται στις φωνές και τις χορδές, ο Βασίλης Γεώργας στην κιθάρα και ο Δημήτρης Καραμάνης στο λαούτο. Στα κρουστά είναι ο Μάριος Αδιάβαστος, ενώ ο Διονύσης και ο Λεωνίδας Καραμάνης στο βιολί και στα πνευστά αντίστοιχα. Ενίοτε αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες συμπληρώνουν το σετ με σαξόφωνα, κλαρίνα, τύμπανα, μπαλέτα, ρουμί κ.α.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή