14 Ιουλίου, 2024

Κάλεσμα για βοήθεια από την Ομάδα Αλληλεγγύης Μήλου

Σε καιρούς  κρίσης οικονομικής αλλά και ανθρωπιστικής ,οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης γίνονται όλο κ περισσότερες. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι κι εδώ στην Μήλο υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα σοβαρά στην καθημερινή τους διαβίωση, ίσως όχι παρά πολλοί, αλλά υπάρχουν αρκετοί. Ηλικιωμένοι με πενιχρή σύνταξη κ προβλήματα υγείας , οικογένειες με παιδιά ίσως που αδυνατούν να τους προσφέρουν τα αυτονόητα, λόγω οικονομικών δυσχερειών και ανεργίας , μονογονεϊκές οικογένειες. Επιλέξαμε τον δρόμο της συμμετοχής κ της αλληλεγγύης για να μην μείνει κανένας μονός του στην κρίση. Μπροστά στα ατομικά αδιέξοδα πρέπει να αντιπαραβάλλουμε τη συλλογική δράση συνειδητοποιώντας ότι μέσα από την αλληλοβοήθεια και την οργάνωση μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μ’ αυτόν τον σκοπό συστήσαμε μία ομάδα αλληλεγγύης η οποία ελπίζουμε ότι θα διευρυνθεί με όσους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες θέλουν να βοηθήσουν.

Άμεσος στόχος μας είναι το νέο έτος να μην βρει κανένα σπιτικό χωρίς φαγητό. Κατόπιν, θα εμβαθύνουμε και θα επεκτείνουμε τις δράσεις αλληλεγγύης μας σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Καλούμε συμπολίτες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ 2287024261 και 6982994232 (Μαρία Μηνόγιαννη). Στα ίδια τηλέφωνα θα μπορούν να απευθύνονται όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στην ομάδα μας. Σαν πρώτη πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης, μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα μοιραστούν σε συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο ρύζι, ένα πακέτο ζάχαρη, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα αλεύρι κ.λπ. είναι πολύτιμα για κάποιους.

Σας περιμένουμε από Παρασκευή 19/12 έως Δευτέρα 23/12 ,από τις 10 πμ έως 12.30 μμ στον Καρόδρομο ,στον χώρο που ήταν το video club, δίπλα στην εθνική.

 

Εκ μέρους της ομάδας αλληλεγγύης

Αντωνία Καμακάρη-Βενιζέλου

Μαρία Μηνόγιαννη

Αθανασία Μπενέκου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή