
Η νέα σύντομη και ισχυρή κακοκαιρία θα επηρεάσει αύριο και τις Κυκλάδες , και θα φέρει σφοδρούς βοριάδες ,βροχές και καταιγίδες.
Παρατήρηση: Λόγω διχογνωμίας των προγνωστικών μοντέλων για την Τρίτη, δεδομένου ότι το χαμηλό βαρομετρικό αγγίζει τα όρια μετεωρολογικής βόμβας εξαιτίας της απότομης βάθυνσης και γρήγορης κίνησής του, δεν υπάρχει σαφής πρόγνωση για τα φαινόμενα (δεν ξέρουμε ακόμα πόσο γρήγορα θα κινηθεί και από που ακριβώς θα περάσει). Γι αυτό και υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν αποκλίσεις στην πραγματικότητα σε σχέση με αυτά που γράφουμε στην παρούσα πρόγνωση. Μικρή αλλαγή στην ταχύτητα και στην περιοχή κίνησης του χαμηλού σε σχέση με αυτά που φαίνονται τώρα στα μοντέλα, μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την κατανομή και τις περιοχές των φαινομένων στην πραγματικότητα. Για τυχόν αλλαγές η ομάδα μας θα ενημερώσει εκ νέου αν κριθεί αναγκαίο!!!
Επιμέλεια: Προγνωστική ομάδα Μετεωρολογικά Νέα Ερμούπολης
Νίκος Πιταούλης , Τάσος Λ.
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων.