Η Τρυπητή γιόρτασε τη μνήμη των Αγίων Πάντων (Photos)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής τελέστηκε με θρησκευτική λαμπρότητα η Αρχιερατική θεία λειτουργία της εορτής των Αγίων Πάντων και Κατακομβών της Μήλου.

Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β΄, παραβρέθηκαν όλες οι αρχές του νησιού, Βουλευτές των Κυκλάδων και αρκετοί πιστοί.

 

Στις εκδηλώσεις  συμμετείχαν οι σύλλογοι με τα μέλη και τους προέδρους ” Φιλοπρόοδος  Αδελφότητα Τρυπητής” ,Ζαχαρούλα Ρηγοπούλου, Πανελλήνιος Σύλλογος “Οι φίλοι των Κατακομβών της Μήλου”,  Ελένη Χανιώτη και  Σύνδεσμος των “Απανταχού Μηλίων Πειραιά  Η Αγία Σοφία” , Χρυσούλα Ευρυπίδου.

ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέδωσε μεγάλες Δεσποτικές εικόνες σε αντιπροσωπίες μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Μήλου, για ανάρτηση στις αίθουσες των σχολείων ,τις οποίες προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη, κατόπιν σχετικού αιτήματος .

Στη συνέχεια απένειμε το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως στον επί δεκαετίες διακονούντα το αναλόγιο του Ναού κ. Γεώργιο Λουκιανό,  γυιός του αείμνηστου Πρωτοπρεσβυτέρου και διατελέσαντος Αρχιερατικού Επιτρόπου Μήλου Μιχάηλ Λουκιανού, ο οποίος το παρέλαβε  συγκινημένος.

Συγχαρητήρια στον εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Νεκτάριο Σώρρο, και τους συνεργάτες του, για την άψογη προετοιμασία των εκδηλώσεων, και στους ιεροψάλτες ,με τη διεύθυνση του κ. Γ. Καμαριάρη,

 

Φωτογραφίες imsyrou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ