27 Ιανουαρίου, 2023

Η “Φωνή της Μήλου” απαντά στην παράταξη “Η Μήλος αλλιώς”

Από τον υπεύθυνο έκδοσης της “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ” κ. Γιάννη Μαθιουδάκη δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή – απάντηση σε ανακοίνωση της παράταξης “Η Μήλος αλλιώς” :

«Είναι προφανές ότι οι εμπνευστές – της μοναδικής έως τώρα, πέραν των τυπικών , ανακοινώσεων της δημοτικής παράταξης “H Μήλος αλλιώς” – είναι άξιοι απόγονοι των κομματικών μηχανισμών που εξουσιάζουν το νησί μας για πολλές δεκαετίες και το κράτησαν στο περιθώριο.

Ως υπεύθυνος για τα τελευταία 35 χρόνια , έκδοσης της «Φωνής της Μήλου» δηλώνω ότι η «Φωνή της Μήλου» έδωσε και δίνει αγώνα για την μηλέικη ενότητα και την κατάκτηση όσων της ανήκουν. Η «Φωνή» απευθύνεται σε δημοκρατικούς στην πράξη και όχι στα λόγια πολίτες, που δεν ντρέπονται για την πολιτική τους προτίμηση. Το ΠΑΣΟΚ και η Κεντροαριστερά στη χώρα μας λεηλατήθηκαν και καταρρακώθηκαν από τα ίδια τους, τα στελέχη , πολλά από τα οποία σήμερα διαγκωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια προνομιούχο θέση στην νομή της εξουσίας την οποία οσμίζονται.

Αλήθεια οι εμπνευστές της ανακοίνωσης γιατί απέφυγαν να μιλήσουν σε κάποιο υπεύθυνο της «Φωνής» όπως ομολογούν (;;;) . Τι φοβούνται οι ευαγγελιζόμενοι, ένα «δημοκρατικό δήμο» (;;;) . Μήπως κατασκευάζουν κάποιο άλλοθι (;;;).

Συμπατριώτες, η «Φωνή» με την συνδρομή των αναγνωστών της παραμένει αμετακίνητη στη ρήση του Βολταίρου : «διαφωνώ με αυτό που λες , αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου, το δικαίωμα σου, να το λες» .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *