12 Απριλίου, 2024

Η Λιλιπούπολη ταξίδεψε στη Μήλο με την Ορχήστρα των Κυκλάδων

Τα μαγικά τοπία και οι ήρωες της Λιλιπούπολης ζωντάνεψαν από την Ορχήστρα των Κυκλάδων στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην Πλάκα της Μήλου. Η Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού και με τη μοναδική ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου, το περασμένο Σάββατο ενθουσίασε το κοινό του νησιού με τα αγαπημένα τραγούδια της θρυλικής ραδιοφωνικής σειράς «Εδώ Λιλιπούπολη». Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις συνθέσεις της Λένας Πλάτωνος, του Δημήτρη Μαραγκόπουλου και του Νίκου Κυπουργού, που σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή εξακολουθούν να συναρπάζουν και να εξάπτουν τη φαντασία εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια.

Στη συναυλία που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Μήλου στo πλαίσιο του 20ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Μήλου, συμμετείχε η εξαιρετική Παιδική Χορωδία του Δήμου Μήλου υπό τη διδασκαλία της Δάφνης Σοφοκλέους, καθώς και το θέατρο κούκλας Κουκλουβάχατα.

Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της Ορχήστρας των Κυκλάδων είναι στις 20 Αυγούστου στην Πλατεία Μιαούλη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΣΥΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», με μια επιλογή από συνθέσεις σημαντικών ελλήνων δημιουργών, μέσα από την τρίχρονη διαδρομή της Ορχήστρας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή