
Χθες 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μήλου πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Μήλου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος κ. Δαμουλάκης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Στην ομιλία του ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε για την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο δήμος Μήλου στην τρίτη ηλικία. Τυχερός της πίτας ο κ. Φραγκούλης Μαυρογιάννης , προσφορά του καταστήματος “Καλημέρα”
Σημαντική ήταν και η ομιλία του ψυχολόγου – παιδοψυχολόγου κ. Κουντουραντζή , ο οποίος επισήμανε πόσο η σημαντική είναι η παρουσία και η συναναστροφή των παιδιών με τον παππού και την γιαγιά σε μια σχέση αφίδρομη με πολλά κέρδη και για τους δυο.
Επιμέλεια: Aσπασία Σίδερη
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων