12 Απριλίου, 2024

Η Εθελοντική Ομάδα πάει περίπατο στη Κίμωλο

Ο Εθελοντισμός δεν είναι μόνο το καθάρισμα των παραλιών, το βάψιμο τοίχων, το σβήσιμο φωτιάς ή η παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, εθελοντισμός είναι ιδεα , είναι παρέα, είναι ευχαρίστηση.

Για αυτό σας προσκαλούμε στον ημερήσιο περίπατο – εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 με προορισμό το Αγίοκλημα που βρίσκεται στην βόρεια Κίμωλο. Ευκαιρία να γνωρίσετε την περίφημη θερμοπηγή. Το μονοπάτι που θα ακολουθήσουμε καθαρίστηκε πρόσφατα από τους εθελοντές μέλη του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής (ορειβατικός σύλλογος).

Το ραντεβού μας είναι στο γεφυράκι στου Μυζηθρού ώρα 11:00 . Μέχρι τη Χύμελη θα μεταβούμε με οχήματα πολλών επαγγελματιών της Κιμώλου. Στη συνέχεια η πεζοπορία διαρκεί περίπου 1:30 ώρα. Η επιστροφή από το Αγίοκλημα για το χωριό έχει οριστεί γύρω στις 16:00.

Βάλτε άνετα παπούτσια εφοδιαστείτε με μπόλικο νερό, καπέλο, γυαλιά ηλίου , φωτογραφική μηχανή, μπανιερό, μπαστούνι (μάτσα), λαδένια και ελάτε μαζι μας.

Τηλεφωνείστε μας για να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6937747946, εάν είναι δυνατόν μέχρι την Παρασκευή 09/08/2013.

Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή