29 Ιανουαρίου, 2023

Η επιστημονική ομάδα του ΟΠΑΠ στο Συνεδριακό κέντρο Mήλου

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. ενημερώνει για την επιστημονική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί για τους γονείς και τους προπονητές της ακαδημίας μας στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου. Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση όπως εστάλει.
Η σχετική ανακοίνωση:
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα διεξάγει μία σειρά από ενημερωτικές ομιλίες σε όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.
Συγκεκριμένα, ιατροί μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Με στόχο την άρτια υλοποίηση των ομιλιών σε όλες τις ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες», έχουμε ήδη προβεί στον σχεδιασμό του προγράμματος των ομιλιών σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προαναφερόμενο πλάνο, η ομιλία για στην ακαδημίας μας θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00μ.μ.
Η ομιλία, η διάρκεια της οποίας δεν θα ξεπερνά τις 2 ώρες, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας σας, είτε σε κάποιο άλλο χώρο που θα επιλέξετε εσείς και θα μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *