Η Celestyal Cruises από τον Απρίλιο του 2022 στη Μήλο

Από τα μέσα Μαρτίου 2022  προγραμματίζει να επιστρέψει στα προγράμματα της κρουαζιέρας η Celestyal Cruises. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία , θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 με τις μοναδικές κρουαζιέρες της των τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει  με τις κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» επτά διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνει και τη Μήλο από το Σάββατο 30 Απριλίου, και θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο . Η  επτά διανυκτερεύσεων κρουαζιέρα “Εκλεκτό Αιγαίο” θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Σαντορίνη, την Καβάλα και την Κωνσταντινούπολη.

Η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις  στη Μήλο, που αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Νησί του Κόσμου» σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure και είναι ένας προορισμός που δεν επισκέπτονται παραδοσιακά άλλες εταιρείες κρουαζιέρας, οι οποίες δραστηριοποιούνται με μεγαλύτερου μεγέθους κρουαζιερόπλοια.

Για την επόμενη χρονιά, η Celestyal Cruises ,θα επεκτείνει το χρονικό διάστημα που παραμένει το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι  της  Μήλου, από μισή σε ολόκληρη ημέρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ